Kā­post­gal­va – drau­dzī­ga ve­se­lī­bai un ma­ci­ņam

Komentāri [5]

 
Stangas
Gaišāka.
31.augusts, 20:44 Atbildēt
Finks
Var būt arī nedaudz tumšāks par gaišāku...
31.augusts, 21:18 Atbildēt
Stangas
:) Krāsota blondīne?
31.augusts, 21:36 Atbildēt
N. Ušakovs-Ušmirskis
Es esmu kāpostgalva.
1.septembris, 2:53 Atbildēt
Raita
No kāpostiem var pagatavot daudz un garšīgus ēdienus gan salātus,gan zupas gan otros ēdienus utt.Tāpat kā ir ļoti daudz kāpostu šķirņu no kuriem var sagatavot arī smalkākus ēdienus,bez prastās kāpostu smakas. Pie mums,liekas,par to pat nenojauš un tik ražo tos akmeņveidīgos,kurus ar nazi grūti pārgriezt,kuri salātiem neder,vienīgi prastas zupas brūvēšanai vai skābēšanai dzērāju uzkodai. Vienīgi vekalā STokman kādreiz iemaldās kāda briseles vai savoijas kāpostgalviņa.Agrāk tomēr Latvijā pazina vairākas kāpostu šķirnes.Tagad visas aizmirstas un tin iekšā to krievu ģerevņas cieto,priekš zacenes skābēšānai domāto kapustu.
1.septembris, 9:36 Atbildēt

Māja Vairāk >

Kaut kas traks!