\\Māja
Komentāri / PRAKTISKI: Kā pagatavot gardus eklērus?
 

7 komentāri

AAnete
Te jau tikai krēmam recepte, bet kā tad taisa pašus eklērus?
3.marts, 9:34 Atbildēt
RRolex
parlasi textu pasa sakuma ir
3.marts, 15:05 Atbildēt
aacs
Nekā tur nav- kaut kāds kiš-miš, bet ne recepte. Sviests daudz par daudz uz miltu daudzumu un nav norādīts, kuri produkti attiecināmi uz mīklu, kuri uz krēmu.
4.marts, 16:20 Atbildēt
EErika
Pie­nu, cu­ku­ru un va­ni­ļas cu­ku­ru liek kat­li­ņā, mai­sot uz­vā­ra. At­se­viš­ķā trau­kā pu­to olas. Ne­pār­trau­cot pu­tot, tie­vā strūk­li­ņā pie­lej kar­sto pie­nu ar cu­ku­ru. Ma­su uz­kar­sē gan­drīz līdz vā­rī­ša­nās tem­pe­ra­tū­rai, to­mēr ne­ļauj uz­vā­rī­ties. At­dze­sē līdz is­ta­bas tem­pe­ra­tū­rai. Svies­tu (is­ta­bas tem­pe­ra­tū­rā) sa­pu­to, pa da­ļām pie­vie­no sa­ga­ta­vo­to pie­na un olu ma­su, līdz iz­nāk vien­da­bīgs krēms.
6.marts, 14:45 Atbildēt
FFiligrāns
Saldais hotdogs.
3.marts, 9:41 Atbildēt
mmax
krēmam kāds sastāvdaļas un cik?
4.marts, 10:11 Atbildēt
MMurgs ne
recepte.
8.marts, 10:37 Atbildēt