Atpakaļ uz nra.lv

Meklē mājas neredzīgajai kaķenītei Dorai; viņas bēdu stāsts

Portāls nra.lv 30.augusts 2017, 21:30
 
facebook
"Palīdzēsim dzīvniekiem / Animalhelp" meklē mājas neredzīgajai kakenītei Dorai.

"Vai tiešām nevienam nav iespējas palīdzēt, piedāvājot pajumti NEREDZĪGAJAI DORAI? Viņa gaida klīnikā jau gandrīz divus mēnešus.

Doru ir apskatījis acu ārsts, viņai ir abu acu subatrofija, redze vairs nav atjaunojama, mēs viņu NEVARAM LAIST ATPAKAĻ UZ IELAS, neredzīgiem kaķiem šāda dzīve ir vēl daudz bīstamāka, bet mēs ticam, ka Doru gaida viņas cilvēks, kuram sirdī atradīsies vieta tieši šai kaķenei. PALĪDZI DORAI UZSĀKT JAUNU DZĪVI - cilvēka aprūpētai un drošībā - sniedz viņai mājas vai pagaidmājas!

Dora vēl pagaidām ir nedroša cilvēka klātbūtnē. Meklējam viņai cilvēku, kurš būtu gatavs ļaut lēnām iejusties jaunajā vidē, tā kā viņa neredz, kur atrodas, tas var prasīt ilgāku laiku. Kaķene ir sterilizēta, apmēram 1-2 gadus jauna. Sirdī, tāpat kā ikviens, alkst būt mīlēta, viņa saimnieku nekad neredzēs, bet iemācīsies atpazīst viņa smaržu, mīļošanu un balsi, tas būs cilvēks, kurš dāvājis lielāko laimi - mājas.

Pagaidām kaķene uzturas klīnikas stacionārā, būsim pateicīgi, ja palīdzēsiet segt klīnikas rēķinus un izdevumus ikdienā nepieciešajam," raksta dzīvnieku draugi.

PALĪDZĒSIM DZĪVNIEKIEM BIEDRĪBA
reģ.nr. 40008201966
ziedojuma konts: LV51HABA0551035583355
mērķis: ziedojums neredzīgajai kaķenei
Paypal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com

Avots un kontakti

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas