Atpakaļ uz nra.lv

Dzīvnieku draugi lūdz sabiedrības palīdzību mīluļu glābšanai

Arnis Kluinis 12.septembris 2017, 23:00
 
Dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta''
"Pie mums ik dienas nokļūst dzīvnieki, kuri kļuvuši lieki saviem cilvēkiem, dzīvnieki, kuriem nav paveicies un ir slimi vai satraumēti. Brīžiem sastopoties ar šiem dzīvniekiem gribas raudāt un kliegt, jo nav saprotams kāpēc liktenis ar viņiem izspēlējis šādu ļaunu joku, kāpēc cits suns vai kaķis šobrīd guļ saimniekam pie sāniem mīlēts un apčubināts, bet tieši šis dzīvnieks, kurš sēž mūsu acu priekšā skatās acīs ar sāpju un nesapratnes pilnu skatienu, jo nesaprot kāpēc vairs nav vajadzīgs," vēsta dzīvnieku aizsardzības biedrības ''Liberta'' ieraksts soctīklos.

"Mūsu ikdiena aizrit rūpēs par šiem dzīvniekiem, teju katru dienu esam klīnikā, jo vienmēr kādam ir nepieciešama izmeklēšana, ārstēšana, operācija.

Diemžēl šobrīd mums ir smags posms, jo biedrībai ir finansiālas grūtības, bet dzīvnieku skaits, kuram nepieciešama mūsu palīdzība nemazinās.Mums atliek vien lūgt un cerēt uz līdzcilvēku atbalstu, lai spētu turpināt darboties, apmaksāt klīnikas rēķinus.

Esam pateicīgi par katru centu, par to, ka jums nav vienalga, jo šo pamesto dzīvnieku likteņi ir tikai mūsu rokās, vai spēsim tiem palīdzēt vai nē.

Ja kāds vēlas personīgi apmaksāt klīnikas rēķinus, var sazināties ar Grobiņas vet.klīniku, ir iespēja klīnikā iegādāties dāvanu karti un to uzdāvināt biedrībai. (Lielā iela 118, Grobiņa, tel: 29282158)," lūdz biedrība.

Atbalstīt dzīvniekus un to ārstēšanu var ar pārskaitījumu vai zvanu :
Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)
Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
*Atbalsts dzīvniekiem
(Biedrībai ir sabiedriskā labuma statuss)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas