Atpakaļ uz nra.lv

Sirsnīgi: Zēns izglābj 11 kucēnus no nobendēšanas

Portāls nra.lv 10.novembris 2017, 10:37
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Dzīvnieku patversme "Ulubele" savā facebook kontā ziņo par kādu priecīgu notikumu un cēlu rīcību.

"Pateicoties pieredzei, rūpīgam izmeklēšanas darbam un veiksmei esam atraduši 9 kucēnu mammu. Izrādās kopā viņi ir 11! Mammu izņēmām ar vēl diviem viņai atstātajiem kucēniem. Šobrīd mamma ar bērniem ir Ulubelē. Mīļš paldies par to dzivniekupolicija.lv brīvprātīgo komandai.


Mammas atrašanas stāsts ir garš - no mānīšanās līdz patiesības atklāšanai, tāpēc detaļas, lai šoreiz paliek glābējkomandas ziņā. Sirdi silda fakts, ka šī gadījuma pamatā ir bērna centieni paglābt jaundzimušos no... noslīcināšanas....
Šāds dzīvnieku likvidēšanas veids jau daudzus gadus Latvijā ir aizliegts ar likumu!

Neizsakāms paldies auklēm un viņu palīgiem, kuri zibenīgi atsaucās un palīdzēja no mammas atņemtiem mazuļiem izdzīvot, līdz viņa tika atrasta. Samīļojam Kati ar brāli Reini un draudzeni Robertu, Beāti un viņas lielisko ģimeni, Gitu ar dēlu Valteru, Ilvu, Katrīnu, Madaru un Ivaru, kā arī Agnesi ar mammu Sarmīti - jūs tiešām esam cilvēki zelta vērtē!

Lepojamies ar pieredzējušo auklīšu komandu, kura neliedza padomu iesācējiem un dalījās bēbīšu izbarošanas pieredzē - Linda, Lāsma, Alise, Jēkab, Kristap - Paldies jums!

Pateicamies visam Dr. Beinerta Veterinārā Klīnika kolektīvam un īpaši Indrai, kura neliedza padomu un auklēm iesācējām novadīja kucēnu aprūpes apmācību.

Paldies visiem līdzjutējiem un atbalstītājiem. Jūsu ziedojumi Ulubelei ir izdzīvošanas vērtībā! Šajās dienās kucēnu atbalstam esam saņēmuši 590 eiro, ko izlietosim piena maisījumu un ārstnieciskās barības iegādei, kā arī patversmē esošo slimnieciņu ārstēšanai.

Turam īkšķus par kucēnu mammu un 7 bēbjiem, kuri tagad ir viņas gādībā, kā arī par 2 audžuģimenēm, kuras turpina rūpēties katra par 2 kucēniem. Kucei ir 8 pupiņi un 11 bērniem kopā piens nepietiktu. Kucītei Bellai tās ir pirmās dzemdības. Viņai nav pieredzes un jaunā vietā pagaidām rada stresu, tāpēc satraucamies un darīsim visu iespējamo, lai kucītei un viņas visiem 11 bērniņiem viss būtu vislabākajā kārtībā.

Pēc kucēnu izbarošanas un adoptēšanas Bella tiks sterilizēta un atdota (protams, ar vecāku piekrišanu, kas jau ir saņemta ) viņas kucēnu glābējam - Puikam, kura vārdu publiski neminēsim," raksta "Ulubele"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas