Atpakaļ uz nra.lv

Skumjš stāsts: Suņuku Borgu dzīve nav saudzējusi

Līga Nestere 3.maijs 2018, 19:25
 
Facebook
Facebook domubiedru grupa "Nepērc-adoptē" pirms pāris dienām savā kontā publicējusi smeldzīgu stāstu par kādu suni, kas izcietis vairākus likteņa sitienus. Bet suņuks turpina cerēt..un gaidīt, ka atradīsies kāds, kas būs gatavs dot viņam mājas.

"Stāsts ar ASARĀM ACĪS... ieaugusi kaklā siksna.. no bada guļot uz zemes, nevarot jau vairs pat piecelties.. ļoti lūdzam PALĪDZĒT SUNĪTIM Borgam - ļoti VAJADZĪGAS JAUNAS MĀJAS!

Borgs vairs nav jauns un dzīve nav viņu saudzējusi, piedzīvots un izciests ir gana. Viņa stāstu mēs zinām no brīža, kad kāds labs cilvēks viņu atrada ar kaklā ieaugušu metāla kaklasiksnu... Viņu operēja, ārstēja, viņš atkopās, bet dzīve viņam bija sagatavojusi nākamo pārbaudījumu. Cilvēks, kurš bija kļuvis par Borga draugu un saimnieku, nomira.


Cilvēki, kuri pieņēma suni pie sevis, aizrāvās ar alkoholu, Borgam tas nepatika, tāpēc viņš nonāca pie citiem cilvēkiem, kuriem suņu vīrs nemaz nebija vajadzīgs, neredzēja vajadzību suni barot. Borgu reizi 2 dienās brauca barot kāda pensionāre, kura, redzot suņa nožēlojamo stāvokli, nespēja palikt vienaldzīga.


Tā pagāja nedēļas, mēneši, līdz kādā aukstā ziemas dienā Borgs vairs ēst neatnāca... Viņa sauca un sauca, līdz sadzirdēja suņa balsi. Sekojot balsij un meklējot, viņa atrada suņu vīru šķūnītī guļot uz zemes. Borgs nevarēja piecelties, pakaļkājas viņu vairs neklausīja.

Šobrīd Borgs saņem nepieciešamo aprūpi un veseļojas, bet viņam vajag savu cilvēku, kurš būtu gatavs par suni rūpēties visu atlikušo mūžu un dāvāt Borgam to, kas tik ilgi ir viņam liegts - mīlestību! Borgam nepieciešama privātmāja, lai būtu iespēja iziet laukā, nekāpjot pa pakāpieniem, jo tas viņam ir apgrūtinoši, kā arī cilvēku, kurš tiešām gatavs par suni parūpēties, nodrošināt veselības stāvoklim atbilstošu diētu un pārējo nepieciešamo.
DOD BORGAM IESPĒJU CITĀDĀKAI DZĪVEI - dāvā viņam mājas uz mūžu!" lasāms ierakstā.

Avots: Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas