Atpakaļ uz nra.lv

Neatkārtojama cilvēcība! Slīkstošu ģimeni izglābusi 80 cilvēku dzīvā ķēde

Portāls nra.lv 12.jūlijs 2017, 11:15
 
Facebook
Kādai ģimenei Floridas štatā ASV gandrīz letāli beigusies pelde okeānā, ziņo Panama City News Herald.

Pludmales apmeklējums Floridas štata Panamsitijā gandrīz ar noslīkšanu beidzās Robertai Ursijai un viņas ģimenei. Viņa, kopā ar savu vīru, māti, bērniem un māsas bērniem, plunčājās okeānā, par spīti "dzeltenā karoga" brīdinājumiem, ka tas tobrīd nav droši.

Tomēr, kad Ursija atgriezās krastā, viņa atskārta, ka vairs neredz savu ģimeni. Meklējot viņus gan pludmalē, gan ūdenī, viņa dzirdēja tuviniekus kliedzam un raudam. Viņi bija iestrēguši spēcīgā straumē un nespēja atgriezties krastā.

Par spīti apkārtējo ieteikumiem to nedarīt, Ursija tomēr metās ūdenī pie ģimenes un protams arī vairs netika ārā. Rezultātā no okeāna ārā nespēja izkļūt jau deviņi cilvēki. Ja ar to nebūtu pietiekami, Ursijas mātei vēl sākās sirdslēkme.

Tai pat laikā notiekošo ievēroja Džesika Simonsa un viņas vīrs, kuri saprata, ka jārīkojas ātri un devās palīgā, sākot to, kas kļuva par dzīvo ķēdi līdz pat sauszemei.

Šo dzīvo ķēdi beigās veidoja 80 cilvēki. "Tas bija neatkārtojami. Šie cilvēki, kuri viens otru nepazīst, uzticējās viens otram pietiekoši, lai izglābtu slīkstošos," stāsta Simonsa, kura palīdzot ar vīru aizpeldēja vistālāk no krasta.

Ursija neatceroties kā tika izglābta. Viņas māte no sirdstriekas gandrīz nomira, tomēr mediķi spēja viņu izglābt, bet māsas dēls salauza roku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas