Atpakaļ uz nra.lv

Gaišā dienas laikā māmiņas ar bērniem Valmierā piedzīvo ko ļoti nepatīkamu

Portāls nra.lv 18.augusts 2017, 16:00
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē reģistrēti vairāki gadījumi, kad Valmierā kāds vīrietis uzmācās jaunajām māmiņām, tās apgrābstot un izsakot netiklas piezīmes. Reģistrētajos gadījumos sievietes kopā ar bērniem devušās pastaigā, taču nedz ratiņi, nedz diennakts gaišais laiks nav personai traucējis veikt apkaunojošu uzmākšanos.

Vienā gadījumā saņemta informācija, ka 26.jūlijā, pulksten 11:19 Mazajā Stacijas ielā, nezināma persona fiziski aizskāra 1994.gadā dzimušu sievieti. Pēc tam vīrietis esot uzmācies kādai citai sievietei. Šajā gadījumā vainīgais pats atzinies un noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

SCANPIX

Otrā gadījumā, 3.augustā, pulksten 13:55 Valmierā, Dārza ielā, pulksten 13:55, vīrietis piegājis no mugurpuses 1988.gadā dzimušai sievietei un uzmācies tai, fiziski aizskarot un izsakot netiklas piezīmes. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Valsts policijas rīcībā ir informācija par citiem, līdzīgiem gadījumiem, taču cietušās personas nevēlas sniegt plašāku informāciju vai rakstīt iesniegumu. Policija aicina nebaidīties un ziņot par šādām situācijām, lai sekmīgāk tiktu pārtrauktas nelikumīgas darbības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas