Atpakaļ uz nra.lv

Pie skolas Aizkrauklē manīts zēns ar asiņainu seju; ieradusies arī policija

Portāls nra.lv 7.septembris 2017, 13:52
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Trešdien, 6.septembrī, Aizkraukles novada vidusskolā izcēlies konflikts starp diviem zēniem. Viens no viņiem mācās 5., bet otrs- 7.klasē. Konfliktā neiesaistīta cita piektās klases skolnieka tēvs izsaucis policiju, informē laikraksts "Staburags".

Piektās klases audzinātāja Rudīte Ratņika laikrakstam pastāstījusi, ka viens no viņas audzēkņiem no rīta raudājis, jo kāds skolnieks no 7.klases viņam divas reizes iesitis pa vēderu. Kā izrādās, tad konflikta iemesls esot bijis pirms vairākiem mēnešiem notikušas sarunas. Zēns nevēlējās neko vairāk stāstīt un arī nevēlējās, lai iesaistītos skolotāji, jo tad būšot vēl sliktāk, viņu sitīšot vēl vairāk. Viņš arī nejutās tik slikti, lai būtu jāizsauc mediķi. Pēcpusdienā pie skolas vārtiem bija sapulcējušies 5.c skolēni, jo baidījās doties mājās — 7.c klases zēns esot viņiem draudējis sist. Kāds bērns par to bija piezvanījis tēvam, kurš izsauca policiju.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece apstiprināja, ka uz novada vidusskolu šodien tika izsaukta policija, jo tur esot izcēlies konflikts starp diviem zēniem. Pēc sākotnējās informācijas, viens zēns otru esot pagrūdis. Policiju izsaucis cietušā zēna klasesbiedra tēvs. “Pagaidām policijai nav sīkākas informācijas, jāskaidro notikušā apstākļi,” sacīja Ieva Sietniece. Viņa arī informēja, ka cietušā zēna klasesbiedra tēvs, iespējams, vērsīsies policijā ar iesniegumu.

Andrius Ufartus/F64 Photo Agency

Arī Aizkraukles novada vidusskolas direktors Aldis Labinskis apstiprināja, ka izcēlies konflikts starp diviem zēniem, par to esot informēti abu zēnu vecāki. Ar zēniem šodien strādās sociālais pedagogs, iespējams, tiks iesaistīts arī psihologs.

Tikmēr kāds aculiecinieks laikrakstam pastāstījis, ka pie novada skolas ēkas trešdien redzējis puiku ar asiņainu seju. Tur bijusi arī policija.

Avots: "Staburags"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas