Atpakaļ uz nra.lv

Piedzērusies māte Ķengaragā vārtās pa zemi ar pirmsskolas vecuma bērnu

Portāls nra.lv 12.septembris 2017, 13:20
 
Rīgas pašvaldības policija
10.septembrī neilgi pēc pulksten 11.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Ķengaragā, kur garāmgājēji ievērojuši kādu manāmi iereibušu sievieti ar mazu bērnu vārtāmies pa zemi.

Ierodoties notikuma vietā, izsaucējs norādīja uz sievieti, kurai bija netīrs apģērbs, savukārt matos salipušas koku lapas. Ziņotājs skaidroja, ka blakus viņai bija arī pirmsskolas vecuma bērns, taču neilgi pirms policijas ierašanās meitene iegājusi veikalā.

Pārrunu laikā iereibusī sieviete paskaidroja, ka sastrīdējusies ar draugu un norādīja uz netālu esošo vīrieti. Pie policistiem piesteidzās viņas dzīvesbiedrs, kurš paskaidroja, ka notikuma dienā saticies ar bijušo draudzeni, tas arī bijis konflikta iemesls. Drīz pēc tam bērna māte sākusi lietot alkoholu un līdzi paņēmusi arī sešus gadus veco meitu.

Pārbaudot mātes datus, noskaidrots, ka viņa jau vairākkārtīgi nonākusi policijas redzeslokā saistībā ar vecāku pienākumu nepildīšanu. Veikta alkohola koncentrācijas pārbaude, kuras laikā noskaidrots, ka viņa ir 1,27 promiļu reibumā.

Bērna māte aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā cieņu aizskarošā stāvoklī. Savukārt bērns nogādāts drošā vidē, krīzes centrā.

Lietas materiāli saistībā ar bērnu tiesību pārkāpumiem nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem, kā arī Rīgas bāriņtiesai izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas