Atpakaļ uz nra.lv

Iereibuši ļaundari izliekas par policistiem un mēģina veikt laupīšanu

Ziņu aģentūra LETA 18.septembris 2017, 13:01
 
Valsts policija
17.septembrī dodoties uz vienu no tirdzniecības centriem Imantā, pie kāda vīrieša piepeši piegājušas trīs personas. Šīs personas, uzdodoties par policijas darbiniekiem, vīrietim pieprasījušas atdot viņa mobilo telefonu. Jāpiemin, ka šīs personas bija ģērbušās civilās drēbēs. Vīrietis mobilo atteicies atdot, pēc kā šis grupējums centies viņu ievilkt automašīnā.

Tā kā ļaundari atradās manāmā reibuma stāvoklī, cietušais spēja viņiem pretoties. Saprotot, ka savu nepanāks, ļaundari devušies prom.Pēc notikušā, cietušais izsauca Valsts policiju. Notikuma vietā nekavējoties ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona Kurzemes iecirkņa policisti. Noskaidrojot ļaundaru pazīmes, policisti viņus pa “karstām pēdām” atrada un aizturēja.

Jāpiemin, ka aizturētie atradās 2.76, 2.24 un 1.85 promiļu alkohola reibumā.

Gan 1989.gadā dzimušais, gan abi 1990.gadā dzimušie aizturētie policijas redzeslokā nonākuši jau vairākas reizes.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta otrās daļas - par laupīšanu, ko veikusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik aizturētie atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas