Atpakaļ uz nra.lv

Esi uzmanīgs: Arī šodien Liepājā manīti agresīvie suņi

Portāls nra.lv 19.septembris 2017, 17:30
 
facebook.com/ Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta"
Pirmdien dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" sociālajā tīklā facebook publicēja ierakstu, kurā informēja, ka Liepājā klaiņo divi agresīvi suņi, kas uzbrukuši citiem mīluļiem un tos savainojuši. Lai gan vienam no suņu saimniekiem noformēts administratīvais protokols, šodien atkal agresīvais dzīvnieks klīdis pa pilsētu.
Portāls "liepājniekiem.lv" informē, ka Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš portālam pastāstīja, ka abi suņi vakar atgriezušies to mītnes vietā, kas ir Līvas ielā. Vienam no suņu saimniekiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Otram, kuru policijas darbiniekiem dzīves vietā vakar sastapt nav izdevies, atstāta pavēste ar uzaicinājumu ierasties Pašvaldības policijā lietas izskatīšanai.

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta"

Diemžēl, nācies arī iemidzināt kaķi, kurš cietis no agresīvajiem suņiem. Biedrības "Liberta" vadītāja Ildze Leimante sarunā ar portālu norādījusi, ka par spīti notikušajam suņi atkal ir brīvībā un siro pa rajonu: Vairākkārt dzeltenais suns redzēts Līvas ielas apkaimē. Bažas ir ne vien par kaķiem, bet arī par cilvēkiem."

Avots: liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas