Atpakaļ uz nra.lv

"Dievs, kāpēc neņēmi mani!"- ģimene nespēj pārdzīvot 10 gadus vecā Madara nāvi

Portāls nra.lv 22.septembris 2017, 9:46
 
EPA/SCANPIX
Šī gada 1. septembrī Valsts policija informēja, ka negadījumā Īvandē dzīvību zaudējis 10 gadus vecs zēns. Ir pagājis teju mēnesis kopš traģiskajiem notikumiem, tomēr mirušā puisēna ģimenei joprojām ir daudz neatbildētu jautājumu.

Raidījums "Bez tabu" vēsta, ka liktenīgajā dienā desmit gadus vecais Madars ar riteni devies salasīt ābolus. Kā apgalvo ģimene, apstākļi ir miglā tīkli.

Tētis pēc notikušā nekavējoties atskrējis uz notikuma vietu, kur redzējis, ka uz zemes guļ bērns, nedaudz tālāk no viņa atrodas arī ritenis. Puisēna tēvam ir sava versija par to, kā liktenīgajā dienā viss noticis.

Sarunā ar raidījumu "Bez tabu" mirušā Madara tēvs norādījis, ka notikuma vietā ieradusies policija. Kamēr Sandis sniedzis pirmo palīdzību dēlam, tikmēr gar viņa galvu braukušas mašīnas. Arī notikuma vietā ieradušies papildspēki nav bloķējuši ceļu.

"Pēc maniem uzskatiem tika dzēstas nozieguma pēds," norādījis tēvs. Mašīnas turpināja braukt, un ceļš tika izbraukāts. Lai gan ekspertīze tika veikta un vākti pierādījumi, tēvs ekspertu darbu vērtē nosodoši.

Kuldīgas rajona policijas pārvaldes pārstāvis Aleksandrs Demčenko stāsta, ka ekspertīzi veica Satiksmes uzraudzības rotas inspektori un ekspertīžu centra darbinieki.

Tikmēr sieviete, kura notriekusi bērnu, izsaukusi advokātu. Šobrīd arī pati mirušā bērna ģimene norāda, ka par lietas apstākļiem nezina teju neko. Jāatgādina, ka Valsts policijā par negadījumu sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Notikušais ir liels pārdzīvojums arī mirušā puisēna vecmammai, kura ikdienā dzīvo Īrijā. Viņa, uzzinot par traģiskajiem notikumiem, kritusi ceļos un bļāvusi- Dievs, kāpēc tu neņēmi mani.

Avots: raidījums "Bez tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas