Atpakaļ uz nra.lv

Pasažiere sūdzas: Satrakojies šoferis Liepājā lamājas un izgrūž no autobusa

Portāls nra.lv 17.oktobris 2017, 19:20
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Kāda sieviete Liepājā piedzīvojusi ļoti nepatīkamus mirkļus sabiedriskajā transportā, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".
"Lai pēc procedūras slimnīcā mazliet uzmundrinātu dēlu, liepājniece Evita (vārds mainīts) gribēja viņam parādīt teritoriju, kur darbojas Biznesa centrs. Taču ekskursija sagādāja rūgtus pārdzīvojumus. Sabiedriskā autobusa šoferis viņus izgrūda no autobusa. Tā apgalvo sieviete, viņa ar iesniegumu vērsusies policijā," raksta "liepājniekiem.lv".

Viņa kopā ar 12 gadus veco dēlu iekāpusi vienā no pilsētas autobusiem. Pieturā "Biznes centrs" abi nolēmuši tomēr nekāpt laukā, jo monitorā bijis redzams, ka galapunkts ir cits. Tas nav apmierinājis autobusa šoferi, kurš sācis rupji lamāties un draudēt. Tad viņš piecēlies un aiz muguras sēdošo sievieti rāvis ārā no autobusa.

"Ja nebūtu paspējusi pieturēties, būtu izkritusi ar seju pret ielas segumu. Tagad palikuši tikai zilumi un saplēsta vējjaka," medijam norādījusi cietusī. Pēc tam no transporta šoferis izmetis arī viņas dēlu.

Cietusī pasažiere uzsver, ka viņas mērķis nav panākt tikai to, lai konkrētais šoferis saņemtu sodu, bet norādīt uz problēmām sistēmā.

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas