Atpakaļ uz nra.lv

Brīdina par kārtējo cilvēku apkrāpšanas shēmu

Portāls nra.lv 18.novembris 2017, 11:33
 
AFP/ SCANPIX
Rakstnieks, kultūras žurnālists Arno Jundze facebook ziņo par kārtējo krāpšanas veidu jeb "bagātais onkulis" ir atgriezies, piedāvajot pārskaitīt pasakainas summas.

"Dāmas un kungi! Esiet uzmanīgi! Šis ir vēsturisks brīdis. Līdz galam nenomirušais labais Etiopijas onkulis ar saviem miljoniem māla būdiņas otrā stūrī ir sasniedzis jaunu komunikācijas kvalitāti. Proti, viņa paziņojumi vairs nepienāk smieklīgā latviešu valodā. Nav tālu brīdis, kad viņš progresēs tik tālu, ka nudien būs jāsāk uzmanīties, lai kādam nejauši neaizsūtītu savus datus un bankas kontu. Jāpiezīmē, večuks kļuvis skopāks, sola tikai 850 000 USD.

Citēju:

"Starptautiskais valūtas fonds (SVF) kompensē visus krāpnieku upurus, un jūsu e-pasta adrese tika atrasta krāpšanās upura sarakstā. Šis rietumu savienības birojs ir pilnvarojis IMF pārskaitīt jūsu kompensāciju, izmantojot Western Union® naudas pārskaitījumu. tomēr mēs esam secinājuši, ka ietekmēsim jūsu pašu maksājumu, izmantojot Western Union naudas pārskaitījumu, 5000 USD katru dienu, līdz summa tiks pilnībā pārskaitīta jums 850 000,00 USD apmērā. mēs nevaram nosūtīt maksājumu tikai ar jūsu e-pasta adresi, tādēļ mums vajag jūsu informācija par to, kur mēs nosūtīsim līdzekļus, piemēram;

Jūsu saņemtais vārds -
Valsts saņems -----
Telefona numurs ----
Pasta kopija ----

Ar cieņu
Tonijs Vuds
RIETUMU SAVIENĪBAS DIREKTORS LOME-TOGO.
Tālr., + 22890272933"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas