Atpakaļ uz nra.lv

Vērīgs skatītājs atmasko TV šovu, norādot uz iestudējumu

Portāls nra.lv 21.novembris 2017, 12:30
 
Ekrānšāviņš/Я МОГУ!
Izrādās Krievijas "Pirmā kanāla" raidījums "Es varu!", kuru vada pazīstamais Leonīds Jakubovičs, vien pēc mēneša atrašanās ēterā tiek apsūdzets maldināšanā, vēsta otkrito.lv.

Raidījums "Es varu!" mērķis ir izcelt cilvēkus ar īpašām fiziskām un garīgām spējām - neticamu atmiņu, izturību, spēku, veiklību un citiem apbrīnojamiem talantiem, kurus rāda šova skatītājiem, bet dalībniekam par trika izpildi iespēja iegūt naudas balvu.

Ekrānšāviņš/Я МОГУ!

Kā vēsta portāls, kāds uzmanīgs TV skatītājs pamanījis kaut ko aizdomīgu un ar to dalījies sociālajos tīklos. Kāds šova dalībnieks apgalvojis, ka viņas ir fenomenāla atmiņa un viņš varot atcerēties gandrīz jebkuru informāciju. Viņam bija uzdevums atcerēties zālē esošos skatītājus un no 200 fotogrāfijām atlasīt 10, kurās attēlots kāds no raidījuma klātesošajiem skatītājiem. Vērīgajam skatītājam kaut kas licies nepareizi, kad vīrietis atlasījis septīto attēlu, kurā bija attēlota sieviete Olga Kovaļeva. Sieviete publikā piecēlusies un pateikusi, ka patiesi ir šī persona un vīrieti ar fenomenālo atmiņu saņēma 50 000 rubļu balvu.

Ekrānšāviņš/Я МОГУ!

Skatītājs sociālajos tīklos atradis patieso Olgu Kovaļeva un no šīs sievietes noskaidroja, ka viņa ir aktrise un piedalās epizodiskās lomās un TV šovos un šajā "Es varu!" sērijā sievietei bija jāizliekas par skatītāju, bet viņa bija apslimusi un nevarēja ierasties, taču viņas attēls no dalībniekam dotajām fotogrāfijām netika izņemts. Tas licis uzmanīgajam skatītājam secināt, ka vismaz šī raidījuma epizode bija iestudēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas