Atpakaļ uz nra.lv

Liepājā zēns starpbrīdī nežēlīgi piekauj klasesbiedreni

Portāls nra.lv 23.decembris 2017, 10:45
 
pixabay.com
Pirms vairāk nekā nedēļas J. Čakstes Liepājas pilsētas 10. vidusskolā noticis starpgadījums starp diviem ceturtklasniekiem. Rezultātā cietušajai meitenei traumēta kāja, viņa ārstējas. Skolas direktore Inta Freiberga saka – situācija tiek skaidrota un risināta, vēsta portāls liepājniekiem.lv.

"Man zvanīja skolotāja un sacīja, ka ir noticis nepatīkams gadījums, paralēlklases puika piekāvis manu meitu," par 8. decembrī notikušo stāsta meitenes mamma Kristīne. Viņa devusies prom no darba pie meitas. "Viņa nevarēja pielikt kāju pie zemes. Stāstīja, ka puika aiz matiem norāvis zemē un saspārdījis." Traumas rezultātā celī sarautas saites, kāja ieģipsēta.

"Tas noticis starpbrīdī, kad bērni ģērbušies sporta stundai. Neviena skolotāja telpā nav bijis. Kad meitene sākusi kliegt, atskrējusi virtuves darbiniece, tikai tad reaģējuši pārējie," stāsta mamma.

Kristīne par notikušo uzrakstījusi iesniegumu Valsts policijai. Policijas darbinieks paskaidrojis, ka tiks runāts ar pāridarītāja vecākiem, puiku aicinās tā vairs nedarīt. Pēc tam meitai zvanījuši klasesbiedri, atvainojušies, ka tā sanācis, bet pāridarītājs vai viņa vecāki gan to neesot darījuši.

"Bērni paliek bērni. Bet tad sāku domāt - tā ir tāda vienaldzība no skolas puses." Un šis gadījums ir cietsirdīgs. Pagājušās nedēļas sākumā mammai zvanījis sociālais pedagogs, sacījis, ka vēlēšoties runāt ar visiem iesaistītajiem, taču pagaidām gan ne uz kādām sarunām ne Kristīne, ne meitenes tētis neesot aicināti.

Avots: liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas