Atpakaļ uz nra.lv

Centieni palīdzēt gados jaunajam bezpajumtniekam no Rīgas izgāzušies! Kas tad notika?

Portāls nra.lv 12.janvāris 2018, 15:24
 
F64
Pirms kāda laika, YouTube blogs ''Crazy Latvian Blog'' centās palīdzēt 27 gadus vecajam bezpajumtniekam Artjomam.

Artjoma stāsts bija skumjš - vairākus gadus mitinoties uz ielas, jo pazaudējis pasi, kā rezultāta arī var aizmirst par darba atrašanu. Vīrietim gan tepat Rīgā ir sieva un septiņus gadus veca meita, tomēr ģimenei kopā liedzot būt sievasmāte, kurai pieder miteklis.

Blogs nolēma bezpajumtniekam palīdzēt ar projektu ''Bezpajumtnieka pārvērtības'', tā ietvaros uztaisot Artjomam jaunu pasi, gan arī ziedojumos gūstot vērā ņemamu summu. Summa tikusi iztērēta dzīvokļa īrei pilsētas centrā, kā arī citās nepieciešamākajās mantās.

Visbeidzot, tika sarunāta arī darba intervija, tomēr tad arī viss atdūries pret problēmu, kuras dēļ Artjoms vispār bija uz ielas - alkohols.

Blogs ceturtdien, 11.janvārī, publicējuši telefonsarunu, pēc kuras arī palīdzēšanai pielikts punkts. Artjoms bijis piedzēries, kā rezultatā pārrunas neapmeklējis, piedevām īrētajā dzīvoklī jau atvedis pudeles brāli...

''Es turpmāk vairs Artjomam nepalīdzēšu un projektu slēdzu! Sākums pārvērtībām tika dots, bet tagad, lai domā pats, kā dzīvot tālāk,'' norāda blogeris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas