Atpakaļ uz nra.lv

Topošais vīrs pamet līgavu, kura nokavēja savas 13 000 eiro vērtās kāzas

Portāls nra.lv 4.februāris 2018, 14:02
 
Facebook/Nikki Tuohy
Lielbritānijā topošais vīrs pametis savu līgavu, jo sieviete pati nokavējusi savas kāzas par kuru organizēšanu iztērēti vairāk nekā 13 600 eiro, vēsta Mirror.

Vīrietis savu izredzēto pametis pie laulību reģistrēšanas, jo līgava pamatīgi kavējusi visu kāzu norisi. Lai arī sieviete mēnešiem plānoja savas ideālās kāzas, iztērējot vairāk nekā 13 000 eiro, sieviete nokavēja savas kāzas un atstāja līgavaini pie altāra, paspējot tikai uz laiku, kad bija plānota laulību oficiālā reģistrēšana.

Nikola Darenu satika 2014. gada septembrī caur interneta iepazīšanās portālu. Vien piecas nedēļas pēc iepazīšanās Darens savu izredzēto vēlējās bildināt, taču trīs bērnu mātei tas šķita par ātru, tādēļ tika gaidīti vēl trīs mēneši un Valentīna dienā pāris saderinājās.

Kāzu dienā līgavai nācās saskarties ar neskaitāmām grūtībām, kas noveda pie ceremonijas nokavēšanas. Sākumā bija problēmas ar kosmētiku, bet atgriežoties mājās Nikola uzzināja, ka viņas vecāki netaisās ceremoniju apmeklēt, jo nepiekrīt šīm laulībām. Pēc tam sekoja ziņa, ka viena no līgavas māsām nevar ierasties, jo viņas bērns ir slims, bet beigās automašīna, kuru noīrēja īpašajai dienai, nebija pietiekami daudz drošības jostu, tāpēc problēmas sagādāja līgavas nokļūšana līdz baznīcai kopā ar viņas bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:51

Jaunākās diskusijas