Atpakaļ uz nra.lv

Aculieciniece par redzēto vietējā veikalā: Esmu šokēta par mūsu cilvēkiem

Portāls nra.lv 15.februāris 2018, 12:38
 
Publicitātes foto
Šarlotes redzētais vietējā veikalā patiesi pārsteidza. Viņa dalījusies ar stāstu, lai liktu citiem aizdomāties par vecvecākiem, kuriem būtu biežāk jāsniedz palīdzīga roka.

"Es esmu šokā par mūsu cilvēkiem.. šodien biju veikalā, kur ienāca kundze nu jau ļoti labos gados(varētu būt pāri 80!!), pirka lopiem graudus apmēram 40kg kopā, viņa bija kopā ar vedeklu un mazmeitiņu, kurai nopirka vēl veselu kasti cepumu, tikko kā cepumus dabūja, vedekla ar mazmeitu izgāja no veikala.

Kundze grasījās pati stiept smago graudu maisu uz automašīnu, mēs ar veikala pārdeveju viņai palīdzējam, tas ko es ieraudzīju..es biju šokā. Automašīnā sēdēja viņas dēls, liels, labi paēdis vīrietis, vedekla ar mazmeitu un vēl viena sieviete. Pilna mašīna cilvēku, kuri ir spēcīgāki pēc veco kundzi, bet neviens neiedomājās palīdzēt viņai.. skumji.

Veikala pārdevēja stāstīja, ka tā visa famīlija dzīvo vienā mājā, taču kundzīte viena brauc ar autobusu bieži uz vienīgo veikalu tuvumā un pērk produktus, kas sver kopā pāri 20kg un neviens no līdzcilvēkiem viņai nepalīdz..

Lūdzu, ja kāds izlasīja šo stāstu, padomājiet, vai Tu rūpējies par saviem vecākiem, vecvecākiem, kuri ir devuši Tev dzīvē visu, ko vien viņi spēja. Tā sajūta, kad Tu kādam palīdzi, kad viņš sirsnīgi pasaka paldies, ir neaprakstāma! Paņem telefonu un piezvani vecākiem/vecvecākiem un vienkārši pajautā - kā iet? Tev tas aizņem 5min, taču viņiem tas nozīmē tik daudz," saka Šarlote.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas