Atpakaļ uz nra.lv

Skola Liepājā uz mājām palaiž skolnieci ar asiņojošu galvu

Portāls nra.lv 26.februāris 2018, 10:22
 
pixabay.com
Raidījums "Bez Tabu" ziņo par vidusskolu Liepājā, kur personāls rupji pārkāpis likumu.

Raidījums ziņo, ka kāda 8. klases skolniece stundu laikā guva galvas traumu - klasesbiedrs parāva malā krēslu uz kura meitene grasījās apsēsties, rezultātā meitene nokrita un pārsita galvu pret radiatoriem.

Pēc noteikumiem tālāk ir jāiesaistās skolas medmāsai, ja bērnam ir galvas trauma jāsauc neatliekamā medicīniskā palīdzība, jāinformē skolas vadība un bērna vecāki. Kā atstāstā meitenes māte, nekas no tā nav noticis, vēsta "Bez Tabu".

”Bērns burtiski iestreipuļoja mājās. Sākumā domāju, ka varbūt viņa kaut ko ir salietojusies, bet vēlāk mazākais brālis man pateica, ka māsai no galvas tek asinis. No skolas personāla tie, kuri par to zināja, neinformēja ne mani, ne skolas direktoru!” skaidro meitenes māte.

Izrādās skola meiteni aizsūtījusi mājās, taču ceļš jāmēro ar sabiedrisko transportu un tas ilgst 40 minūtes. Kad meitene nonāca mājās, ģimene izsauca "ātros". Slimnīcā izrādījās, ka skolniecei ir smadzeņu satricinājums.

Direktors Gints Ročāns saka, ka par notikušo tiešām uzzinājis tikai vakarā, kad piezvanījusi meitenes māte.

Esot skolā, noskaidrojas, ka lēmumu meiteni sūtīt mājās pieņēmusi viņas klases audzinātāja. Pirms tam cietušo apskatījusi medmāsa, kura meiteni aizsūta uz klasi. Pēcāk bērnam kļūst sliktāk, medmāsas darbā vairs nav, skolotāja viņu palaiž mājās.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas