Atpakaļ uz nra.lv

Kamēr māte Avotu ielā dzerstās, blakus istabā saaukstējies zīdainis guļ pie atvērta loga

Portāls nra.lv 27.februāris 2018, 12:54
 
Attēls no notikuma vietas. / RPP
25. februārī neilgi pēc pulksten 10.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Avotu apkaimē, kur kāda māte alkohola reibumā nespēja parūpēties par savu atvasi.

Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, pamanīja, ka norādītā dzīvokļa durvis ir atstātas vaļā. Policisti pasauca dzīvokļa saimnieci.

Sieviete ar diviem vīriešiem sēdēja virtuvē un lietoja grādīgos dzērienus, savukārt blakus istabā gulēja zīdainis. Dzīvoklis bija piesmēķēts, savukārt izlietnē ar netīriem traukiem mētājās vairākas gan izlietotas, gan vēl neiesāktas alkohola pudeles.
Apskatot zīdaini, konstatēts, ka viņam, guļot pie atvērtajiem logiem, ir aukstas rokas un seja. Tāpat bērnam nebija nomainītas autiņbiksītes.

Abi iereibušie sievietes draugi pēc personu datu pārbaudes devās uz savām mājām. Vienlaikus policisti izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, kuri nolēma bērnu hospitalizēt.

Bērna mātei veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā konstatēts, ka viņa ir 2,07 promiļu reibumā.

Lietas materiāli nosūtīti Rīgas bāriņtiesai, kā arī RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem mātes atbildības izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas