Atpakaļ uz nra.lv

"Ziepju opera" Priekuļu pusē: draudzenēm katrai sava puķu bode; abas izkaujas

Portāls nra.lv 28.februāris 2018, 16:50
 
Ekrānšāviņš, raidījums "Bez Tabu"
Divas draudzenes atver katra savu ziedu veikalu nelielā apdzīvotā vietā Vidzemē. Sīvas konkurences apstākļos abas ne vien pārstāj draudzēties, bet arī izvicina dūres, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Priekuļu novada Liepas ciemā, kur dzīvo aptuveni pusotrs tūkstotis iedzīvotaju, ne vairāk kā 200 metru attālumā viens no otra ir divi ziedu veikali. Pirmā puķu bodi atvēra Natālija, pēc viņas draudzene Inga, vēsta raidījums.

“Mums visu laiku bija tāda veselīga cīņa. Es aizgāju uz grāmatvedības kursiem, tad viņa aizgāja. Man padevās taisīt pušķus, viņa arī sagribēja iemācīties. Protams, kad parādījās viņas veikals, sākās konkurence. Man mīkstās mantiņas veikalā tirgojas, viņai arī vajag. Nu, es varu tikai pieļaut, ka viņa špiko,” stāsta Natālija.

Nopietnākais konflikts floristēm bijis pērn. Tas eskalējies pēc tam, kad Natālija komentējusi sociālajos tīklos ievietotos fotoattēlus, kuros iemūžināta Ingas produkcija: ziedi, vainagi. “Es neko sliktu nerakstīju. Rakstīju, ka ieteiktu labāk pušķi veidot tā, kombinēt ar citiem ziediem. Vienreiz es uzrakstīju, ka manā veikalā neskraida blusas, ka man terpentīns nav vajadzīgs. Nu, labi, pajokoju. Varu taču pajokot,” par izpausmēs sociālajos tīklos stāsta Natālija.

Natālija stāsta, ka pēc komentēšanas sociālajos tīklos konkurējošā floriste Inga ieradusies viņas veikalā, atrāvusi durvis un sākusi pārmācīt viņu. “Viņa ienāca aiz letes, tur notika kaušanās! Viņa manī ieķērās, sāka sist pa seju, krūtīm, rāva manu džemperi, saskrāpēja visu krūšu daļu! Sita pa galvu līdz dabūju smadzeņu satricinājumu! Mums te notika cīņa! Man te stāvēja priekšmeti, viņa ar tiem man meta sejā! Tāpat viņa man iesita, kur sirds, kā rezultātā uzgrūdos virsū vairākiem puķu podiem, kas apgāzās!” par ne visai laipno konkurentes apciemojum stāsta Natālija.

"Bez Tabu" uzrunāja arī Natālijas konkurenti Ingu: “Drīkst apmaksāt viņai viņai klīnisko slimnīcu pie psihiatriem? 100 punkti viņai to vajag! Tā ir viņas problēma, ka neliek mani mierā! Tas bija ļoti sen, kad bijām draudzenes! Godīgi sakot man nav žēl, ka esmu zaudējusi tādu draudzeni! Viņa jau mani visu laiku aizskar! Es viņu neaiztieku. Vai tas ir normāli, ko viņa raksta internetā? Kā viņa tur mani ķengāja! Viņai ārstēties vajag!”

Lai gan policija guvusi apstiprinājumu, ka Natālijai nodarīti tīši miesas bojājumi, nav gūti pierādījumi, ka tie nodarīti ar nolūku, tīši, raidījumu informē Valsts policijas Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieka vietniece Iveta Ekmane. Taujāta, kā iespējams netīšām kādu piekaut, VP pārstāve I. Ekmane nenoliedz, ka miesas bojājumi bijuši, tomēr kvalificējošā pazīme - tīša rīcība - neesot pierādījusies. Ar tīšu rīcību, kā stāsta VP pārstāve, saprot apzinātu nodomu ierasties un no otram nodarīt miesas bojājumus. Inga, kura ieradās Natālijas veikalā, liecinājusi, ka ieradusies konkurentes veikalā, lai aprunātos, nevis, lai nodarītu miesas bojājumus.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:08

Jaunākās diskusijas