Atpakaļ uz nra.lv

Kur prāts? Tūrists Vecrīgā mēģina ielīst kanalizācijas šahtā

Portāls nra.lv 24.aprīlis 2018, 2:02
 
Rīgas pašvladības policija
23. aprīlī neilgi pirms pulksten 1.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja vairākus jauniešus. Viens no viņiem sev ap kaklu apsēja apmetni, pacēla kanalizācijas vāku un mēģināja ielīst šahtā. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Pilsētas videonovērošanas centra darbinieki, sekojot jauniešu darbībām, pamanīja, ka apmetnī tērptais jaunietis iebāž vienu kāju kanalizācijas šahtā, bet pēc tam izkāpj no tās un uzliek atpakaļ vāku. Pēc dažām minūtēm jauniešus apturēja Rīgas pašvaldības policijas autopatruļas darbinieki.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka jaunieši ir Nīderlandes pilsoņi. Apmetnī tērptais puisis pastāstīja, ka zaudējis derībās, tādēļ viņam esot bijis jāielien kanalizācijas šahtā. Tomēr tā izrādījusies par mazu, tāpēc draugi viņam derības atvieglojuši, piekrītot, ka tajā jāiebāž tikai viena kāja.

Policisti, apskatot notikuma vietu, konstatēja, ka lūkas vākam bojājumi nav nodarīti, līdz ar to tūristi tika sveikā vien ar preventīva rakstura pārrunām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas