Atpakaļ uz nra.lv

Deviņgadīgas meitenes ''plātīšanās'' soctīklos viņas mammai maksā darbu

tautaruna.lv 16.maijs 2018, 15:25
 
Instagram
Aizvadītajā nedēļā deviņus gadus veca meitene, ar pseidonīmu Lil Tay, guva mediju uzmanību, jo panāca, ka darbu uzsaka viņas mātei.
''Visi šie pieaugušie ''heito'' deviņgadnieci. Jums nav naudas un jums skauž, k*ces,'' norāda deviņus gadus vecā Instagram zvaigzne.

Ja nebiji dzirdējis par Lil Tay, tad zini - viņa ir deviņus gadus veca blogere, kura pasludinājusi sevi par ''gadsimta jaunāko plātīzeri'' un Instagram nodarbojas ar savas turības izrādīšanu. ''Esmu šeit, lai parādītu jums vietu, trūcīgie skauģi,'' norāda meitene.

Deviņgadnieces sociālo mediju slava gan nav iztikusi bez sekām, jo viņas māti, Andželu Tianu, atlaiduši no nekustamo īpašumu aģentes darba saistībā ar dalību meitas Instagram videoklipos. ''Pacific Place Group'' paziņojuši, ka neatzīst ''šādu uzvedību'' un, ka kam tādam viņu uzņēmumā vietas neesot.

A post shared by Lil Tay 4 Prez � (@liltay) on

Ar ''šādu uzvedību'' viņi, bez šaubām, runā par to, ka bērna izrādīšanos un necenzēto leksiku iestudē pašas māte, kura Lil Tay ir arī menedžere...

Par spīti tam, ka šāda bērna uzvedība reti kuram būs pieņemama, Lil Tay ir 1,7 miljoni sekotāju. Tiana tikmēr atzīmē, ka cilvēki, kam tas nepatīk, vienkārši neesot apveltīti ar labu humora izjūtu.

Un mātes palikšana bez darba tam visam punktu nav likusi, jo meitene reaģējusi uz ''skauģiem'', sēžoties pie stūres ''Rolls-Royce'' automašīnai kopā ar suni, kuram uzvilktas saulesbrilles.

''Visi šie pieaugušie ''heito'' deviņgadnieci. Jums nav naudas un jums skauž, k*ces,'' norāda deviņus gadus vecā Instagram zvaigzne.

A post shared by Lil Tay 4 Prez � (@liltay) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:57

Jaunākās diskusijas