Atpakaļ uz nra.lv

Atpūta ģimenei Liepājas pludmalē gandrīz beidzās letāli

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 7.jūnijs 2018, 10:44
 
F64
Atpūšoties Liepājas pludmalē, kādu ģimeni gandrīz notriekusi kravas mašīna - no sākuma sievieti ar diviem maziem bērniem, pēc tam viņas vīru, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Sieviete ar divus un piecus gadus veciem bērniem devās atveldzēties ūdenī, kad viņiem gandrīz uztriecās salīdzinoši lielā ātrumā braucoša kravas automašīna, kas pludmalē iebrauca no mugurpuses.

Karstā maija dienā ap pulksten 14.00 kādas sievietes ģimene ar citiem radiniekiem atpūtās Liepājas pludmalē. Sieviete ar divus un piecus gadus veciem bērniem devās atveldzēties ūdenī, kad viņiem gandrīz uztriecās salīdzinoši lielā ātrumā braucoša kravas automašīna, kas pludmalē iebrauca no mugurpuses.

”Mazā, divus gadus vecā meitenīte skrēja pa priekšu, otra meitene, kurai ir pieci gadi, skrēja man aiz muguras. Pagriezu galvu un ieraudzīju smago automašīnu, kas triecās lielā ātrumā. Paķēru meiteni, kas skrēja pa priekšu. Gandrīz notika sadursme. Redzēju, ka automašīna lēni bremzē, turpina triekties virsū. Nobremzēja tikai rokas stiepiena attālumā. Meitenei, kas palika aizmugurē, piebēra pilnas acis ar smiltīm, no bremzēšanas visu baltu nobēra. Tas varēja būt letāli!” šausminošos notikumus atceras sieviete.

Lai gan kravas auto šoferis apdraudēja cilvēku dzīvības, viņš nekautrējās nolamāt pārbiedēto trijotni. Pēc tam auto aizbrauca tālāk, bet atpūtnieki nolēma izsaukt pašvaldības policiju, tomēr neiegaumēja spēkrata reģistrācijas numuru, tāpēc nolēma gaidīt, kad tas brauks atpakaļ. Pēc neilga laika auto vēlējās izbraukt no pludmales pa to pašu vietu, pa kuru iebrauca.

”Vīrs nostājās tajā ceļā, lai nofotografētu automašīnu. Šoferis ieraudzīja, ka fotografē, vēl uzgāzēja un sāka braukt virsū manam vīram. Piebrauca klāt pie paša vēdera, nobremzēja. Vīrieši, kas sēdēja automašīnā, izkāpa ārā, sāka lamāties, vīrs metās aizstāvēt. Sajūta bija tāda, ka viņi varētu sākt kauties,” par piedzīvoto turpina stāstīt atpūtniece.

Kā nosakaidrojās, kravas automašīnas šoferis pildīja Liepājas pilsētas pašvaldības pasūtījumu, veica pludmales apsaimniekošanas darbus: nogādāja gājēju laipas.

Pēc vairāku cilvēku apdraudēšanas pašvaldība pludmalē iebrauktuves tuvumā izvietojusi informatīvos paziņojumus par to, ka ieeju pludmalē mēdz izmantot arī apsaimniekošanas transportlīdzekļi.

Tāpat automašīnas, ko izmanto apsaimniekošanas darbiem, tiks aprīkotas ar bākugunīm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas