Atpakaļ uz nra.lv

Kāda daudzdzīvokļu nama iemītnieki Olainē spiesti dzīvot bailēs

Līga Nestere 12.jūnijs 2018, 7:04
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Raidījums "Bez Tabu" ziņo par kāda daudzīvokļu nama iedzīvotājiem Olainē, kurus terorizē agresīva kaimiņiene.

Kaimiņi stāsta, ka sieviete vārdā Marianna uzbrūk viņiem, bojā īpašumu, biedē bērnus, apsaukā necenzētiem vārdiem, kā arī aizskar fiziski un traucē naktsmieru, jo ālēties viņai patīkot arī naktīs. Turklāt visas šīs izpausmes kļūst arvien regulārākas.

"30. aprīlī policijas darbinieku klātbūtnē viņa draudēja, ka fiziski izrēķināsies ar mani. Sestdien viņa man salauza roku. Es vienkārši gāju laukā, viņa ieraudzīja un ar kāju no visa spēka spēra pa durvīm un durvju ailē iespieda man roku," stāstā kāds no kaimiņiem.
Raidījuma "Bez Tabu" žurnālisti dodas pie pašas vaininieces. Pie durvīm sastaptā sieviete gan noliedz, ka būtu konfliktā iesaistītā persona, bet kaimiņi apstiprina - uzrunāta ir īstā.

Kaimiņi, lai savaldītu sievieti, saukuši palīgā gan Valsts policiju, gan pašvaldības policiju, bet rezultāta neesot. Kaimiņi norāda, ka sievietes vīrs ir policists. Visas lietas, kas tiek uzsāktas, tiek slēgtas, smieklīgu iemeslu dēļ.

Olaines pašvaldības policijas pārstāvji apstiprina, iesaistītās sievietes vīrs strādā policijā, bet pats nekādos konfliktos ar kaimiņiem neiesaistoties un nevarot atbildēt par sievas rīcību.

Lietas apstākļu izskatīšana turpinoties dažādos Latvijas policijas iecirkņos. To apstiprina Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska. Esot saņemtas jau 26 sūdzības gan no vienas, gan otras konfliktā iesaistītas puses.

Avots: Bez tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas