Atpakaļ uz nra.lv

"Viņa vēl nav iesēdināta?" Kliente pikta uz kārtējo Latvijas šovu zvaigzni

tautaruna.lv 20.jūnijs 2018, 7:05
 
FOTO no raidījuma "Bez Tabu"
Kārtējā skandālā ierauta šova "Lauku sēta" zvaigzne Vita Taube, kuras vadītā uzņēmuma klienti sūdzējušies par tā pakalpojumiem.

Raidījums "Bez Tabu" informē, ka rīdziniece Jelizaveta savai meitiņai gribējusi sarīkot brīnišķīgu piecu gadu jubilejas ballīti. Sociālajā tīklā facebook atrasts sludinājums, ka “Superballlītes” piedāvā animatoru.

Pāris stundas pirms tam, kad animatoram bija jāierodas, piezvanījusi pati uzņēmēja, sakot, ka animators saslimis, nebūs.

Pēc sarunas ar pakalpojuma sniedzēju Vitu Taubi viss sarunāts, apmaksāts rēķins, tomēr ballītes dienā piedzīvota vilšanās. Vairākkārt zvanījusi uz norādīto tālruņa numuru, lai atgādinātu par animatoru. Neviens neesot atbildējis. Pāris stundas pirms tam, kad animatoram bija jāierodas, piezvanījusi pati uzņēmēja, sakot, ka animators saslimis, nebūs.

Beigās gan atsūtīts kāds puisis, kas pat neesot bijis atbilstošā tērpā, tomēr centies visu vērst par labu.

Pēc notikušā "Superballītes" vadītāja solījusi samaksāt kompensāciju. Tiesa, dusmīgā kliente to nav sagaidījusi un par nelāgo pieredzi pastāstījusi arī sociālajā tīklā. Saņemtas ziņas arī no citiem par to, kā izvērtusies sadarbība ar "Superballītēm."

"Vai viņa vēl nav “iesēdināta”? Viņa jau pusi Rīgas ir apmānījusi. Parādu summas ir nereālas. Iesniegumu kaudze. Kā viņai tas izdodas," jautā kāda dusmīgā kliente.

Pati Vita raidījumam "Bez Tabu" gan norādījusi, ka pret viņu vērsta nomelnošanas kampaņa. Turklāt arī par citām klientu sūdzībām esot gatavs skaidrojums.

Avots: Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas