Atpakaļ uz nra.lv

LŪDZU PALĪDZI: Joprojām nav ziņu par ārvalstīs pazudušo Jāni

Portāls nra.lv 19.jūlijs 2017, 13:19
 
bezvēsts.lv
Aizvadītās nedēļas beigās sociālajā tīklā facebook tika ievietots lūgums palīdzēt atrast ārvalstīs pazudušo latvieti Jāni. Joprojām nav ziņu par to, kas noticis ar vīrieti. Organizācija "bezvēsts.lv" lūdz līdzcilvēku palīdzību vīrieša atrašanā.
Latvijas pilsonis no Jēkabpils 29 gadus vecais Jānis Martinovs pazuda 2017.g. 5. jūlijā, iespējams, Londonā. Tajā dienā plks.15:25 viņam bija jāizlido no Berlīnes. Ir zināms, ka pēdējo reizi Jānis sazinājies ar māti 5. jūlijā ap plkst 10:00 no Londonas "Stansted" lidostas un lūdzis, lai viņu sagaida Gērnsijas lidostā, bet galamērķī, kur viņu gaidīja mamma, viņu tā arī nesagaidīja, jo vīrietis nav iekāpis lidmašīnā. Kopš tā brīža vairs nav nekādu ziņu par viņu.

bezvēsts.lv

PAZĪMES: Augums 1,77 cm, vidējas miesas būves. Bija ģērbies sarkanā sporta jakā, brūnos šortos, kājās - melnas "Nike" sporta kurpes (botas), baltas zeķes, galvā, balta cepure ar uzrakstu.
Līdzi vīrietim bija zilā sporta "Adidas" mugursoma, klēpjdators. Visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu, lūdzam zvanīt policijai pa tālruni (+371) 110 vai BEZVESTS.LV pa tālruni (+371) 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas