Atpakaļ uz nra.lv

Pazudušās Staņislavas meklēšanā lūdz līdzcilvēku palīdzību

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 15:48
 
Ekrānšāviņš no video
23.augusta vakarā Valsts policija saņēma iesniegumu, kurā norādīts, ka no savas dzīves vietas Liepājā, Klaipēdas ielā, izgājusi 1936.gadā dzimusī Staņislava Ivanova. Par spīti visiem pūliņiem sirmgalvi pagaidām nav izdevies atrast.

Portāls "liepājniekiem.lv" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā gan likumsargi, gan brīvprātīgie, gan pazudušās Staņislavas ģimenes locekļi pārmeklēja vairākus reģionos, kur, iespējams, sirgalve varētu būt bijusi. Meklēšanas laikā atrasts spieķis un kurpe. Šobrīd tiek gaidīti DNS ekspertīzes rezultāti, kas apliecinātu vai noleigto, ka šīs lietas patiesi piederējušas pazudušajai kundzei.

Jaunākā informācija liecina, ka rīt, 5.septembrī, meklēšana tiks atsākta. Tajā plānots piesaistīt maksimāli daudz Valsts policijas amatpersonu no Liepājas un citām pilsētām. Tiks piesaistīti darbinieki no Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas, kā arī brīvprātīgie, vēsta "liepājniekiem.lv". Brīvprātīgie tiek aicināti pulcēties plkst.11:00 vecajā tramvaja galapunktā Klaipēdas ielā.

Diemžēl nu, kad meklēšana ilgst jau vairāk nekā 10 dienas, vairs netiek izslēgta arī iespēja, ka sirmgalve varētu būt gājusi bojā, tomēr izmeklētāji joprojām cer uz labāko.

AVOTS: liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas