Atpakaļ uz nra.lv

Sirsnīgi! Sieviete grāmatnīcā palīdz četru bērnu ģimenei iegādāties skolas lietas

Portāls nra.lv 5.septembris 2017, 6:15
 
Rūta Kalmuka, F64 Photo Agency
Vivita facebook lapā "Palīdzēsim viens otram" pateicas ziedotājiem, jo ar viņu palīdzību viņai izdevies iepriecināt kādu ģimeni, kura gatavojās skolai.

"Nevaru nepadalīties un nepateikt Jums lielu paldies! Šodien esot grāmatnīcā un skatoties lietiņas kas nepieciešamas man, ienāca kāda ļoti jauka ģimenīte, mamma, tētis un četras peciņas!

Viss liecināja, ka ģimenei šis ir ļoti grūts laiks, lai gan no ģimenes staroja tāds prieks un sirsnība, ka nespēju iziet no grāmatnīcas- tomēr virzoties garām meitenēm dzirdēju frāzi, kas mani apturēja: "Meitenes, paņemsim tikai to, kas nepieciešams šai nedēļai, par pārējo tad skatīsimies." Redzot to ka mammas roka sniedzas pēc nevis 12 krāsu zīmuļiem, jo tie ir dārgāki, bet groziņā tiek ielikti 6 krasu zīmulīši. Un teju viss kas tiek paņemts ieraugot cenas tiek nolikts atpakaļ sapratu, ka nevaru aiziet- man taču ir maka "karte", kura ir Jūsu saziedota naudiņa.

Zvanīju vīriņam, jautāju padomu, deva zaļo gaismu un devos pie ģimenes - sirds tiešām drebēja - bet palūdzot sievieti uz sarunu ienāca miers un prieks - šovakar viņas dzīve noteikti ir par vienu brīnumi vairāk!

Lūdzu, lai mamma saliek bērniem visu nepieciešamo skolai - un par to samaksāšu! Lieki bilst ka asaras bira par mammas acīm, un manāms šoks pārējo acīs - tomēr soli pa solim groziņš tika piepildīts! Un izrādījās, ka meitenītēm ne tikai bija nepieciešami zīmuļi, bet teju viss - māmiņa neviena brīdi neņēma ne to dārgāko un ne to ko acis rādīja - gluži otrādi - negribēja ņemt neko vairāk ka tikai to kas nepieciešams nākamai nedēļai - neticēsiet par visu pirkumu samaksājam 37 eiro tai skaita trīs penāļi, kas parasti maksā padārgi!

Es zinu ka bez jūsu ziedojumiem tas nebūtu izdevies, tas nebūtu iespējams, bet mēs kopā patiešām spējam šo pasauli padarīt labāku un kādu ģimeni kaut mazliet laimīgāku! Ticu, ka laimīgo meiteņu sejas dara laimīgu mammu un tēti! Paldies jums!" raksta Vivita.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas