Atpakaļ uz nra.lv

Meklē pāri - Sandru un Sandi, kuri apprecējās 2015. gada 20. jūnijā

Portāls nra.lv 25.septembris 2017, 9:11
 
Andris Ķesteris
Andris Ķesteris facebook dalījies ar nesen pieredzēto kādā foto sesijā.

"Kādu laiciņu atpakaļ ar mani sazinājās viena meitene Sanda Ķimse, kas teica, ka viņai esot uzdāvināta dāvanu karte - foto sesija pie manis. Satikāmies smaidīga, pozitīva un vieni no pirmajiem vārdiem, ko viņa pateica bija:
"Labiem cilvēkiem skaista diena"
Ar šo skaisto frāzi devāmies fotografēties.


Ar smaidu uz lūpām fotografējoties nonācām līdz Gaujas mazajam tiltiņam, kas ved no Valmieras mūzikas skolas puses pāri uz krācītēm. Par cik mazais tiltiņš šobrīd ir applūdis un nedaudz zem ūdens nodomājām tur ar kādu bildi uztaisīt. Sanda sēdēja uz margām kad pēkšņi iesaucās "Re pudele ar zīmīti peld", no sākuma nodomāju, ka viņa joko un peld vienkārši pudele tad ievēroju, ka tiešām tur ir zīmīte.

Andris Ķesteris

Pudele vairs nelika mieru un abi izdomājām, ka jādabū tā pudele ārā. Izmakšķerējām pudeli nosmējāmies, ka Tur noteikti ir karte ar norādi uz apslēptām bagātībām. Lēmums abiem bija tikai viens jātiek klāt tai vēstulei. Kad atvērām vēstuli sapratām, ka savā ziņā tik tiešām tā ir bagātība. Tā ir vēlēšanās vēstule ( Laimes vēstule), kas tika iemesta upē jau pirms krietna laiciņa 20.06.15. Tāpēc mums radās doma, ka būtu lieliski atrast šīs vēstules autorus. Uzzināt kur pudele ir iemesta un kas no šī visa ir piepildījies vai kā Sanda teica aizbraukt pie viņiem ciemos uz to māju pie ezera iedzert kafiju...
Tāpēc, lūdzu, mīļie draugi, radi un kaimiņi padalieties ar šo ziņu vai ja kāds jau uzreiz ziņu šīs vēstules autorus padodiet viņiem ziņu lai sazinās ar mums...," raksta Andris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas