Atpakaļ uz nra.lv

Dzīvnieku patversmei nepieciešama palīdzība

Portāls nra.lv 15.novembris 2017, 22:38
 
Alise Šulca/ F64 Photo Agency
Kā liecina ieraksts sociālajā tīklā facebook, tad līdzcilvēku palīdzība nepieciešama dzīvnieku patversmei "Mežavairogi".

"Kā visas dzīvnieku patversmes Latvijā, arī mēs strādājam ciešā kontaktā ar veterinārārstiem, kuri mums palīdz gan ar ķirurģiskām manipulācijām, gan izmeklējumiem, gan konsultācijām vissarežģītākajos gadījumos. Lielu atbalstu mēs saņemam no Ķekavas veterinārās klīnikas profesionālajiem dakteriem," raksta "Mežavairogu" pārstāvji.

facebook.com/ Mežavairogi

Zinām, ka mūsu atbalstītāji ir visdažādāko amatu pratēji. Šobrīd lūkojamies pēc izdomas un sirds siltuma bagāta mākslinieka (mākslas studenta, grafiti speciālista, u.c.) , kurš, atbalstot gan patversmi, gan arī mūsu draudzīgo klīniku būtu gatavs padarīt skaistākas tās telpas - apgleznot ar pozitīviem un jautriem zīmējumiem veterinārās klīnikas priekšnamu. Telpa ir neliela - 2x1.5m, pašreiz ar neglābjami zilām sienām, taču ceram, ka atradīsies kāds, kurš to mainīs - ienesīs cilvēku un mūsu mazo brāļu dzīvē krāsas un jautrību uz Ziemassvētkiem. Solām palīdzēt ar materiāliem un teikt lielu paldies ar bildēm un stāstījumu par paveikto gan mājas lapā, gan sociālajos tīklos.

"Ikviens, kurš gatavs palīdzēt, lūgts sazinieties ar mums pa tālruni 24422440 vai uz e-pastu patversme@mezavairogi.lv."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas