Atpakaļ uz nra.lv

Sirmgalve Latgalē dzīvo necilvēcīgos apstākļos

Portāls nra.lv 16.novembris 2017, 7:06
 
Ekrānšāviņš
"Jau vakar rakstījām par apsekošanas rezultātiem, kuros konstatējām vienkārši necilvēcīgos apstākļus, kādos spiesta mitināties Austras kundze (vārds mainīts) no Latgales puses!" raksta labdari.
"Viņa nežēlojas, un iespēju robežās cīnās ar saviem spēkiem, un īpaši nevienam palīdzību neprasa. Tie esam mēs, kas saprotam, ka viņai steidzami nepieciešama palīdzība! Mājiņu vairs nevar nosaukt pat par māju, jo tā kuru katru brīdi var sabrukt - koka būdiņai apakšējie baļķi ir sapuvuši un vienā mājas pusē pat izjukuši, kā rezultātā krietni nosvērušās griestu sijas!

Neapšaubāmi, šis projekts arī mums ir izaicinājums, tāpēc vēlamies aicināt piedalīties izaicinājumā arī Jūs - esam pārliecināti, ka kopā rīkojoties, mēs spējam operatīvi savākt nepieciešamos naudas līdzekļus, lai nodrošinātu Austras kundzi ar dzīvošanai piemērotu, siltinātu dzīvojamo vagoniņu, kurā viņa varētu justies gan silti, gan droši!

Tā kā projekts ir pašā sākuma stadijā, tad iespējamās izmaksas tiek apzinātas - par tām operatīvi informēsim projekta gaitā, bet jau tagad redzam, ka būs nepieciešami gan naudas līdzekļi piemērota vagoniņa (vai jūras konteinera) iegādei, siltināšanai, apkures ierīkošanai!

Sagādāsim kopīgiem spēkiem Austras kundzei gan siltu pajumti, gan laimīgākas vecumdienas! Sazināties var ar : Edijs Pipars , Valdis Rozenbergs

p.s. projektu īsteno biedrība "Palīdzēsim viens otram" (esam saņēmuši arī sabiedriskā labuma organizācijas statusu)
Mūsu rekvizīti:
Biedrība "Palīdzēsim viens otram"
Reģ., nr,.40008260372
AS Swedbank
LV06HABA0551043090995
PayPal: palidzesim.viens.otram@gmail.com
Mērķziedojuma norāde: Vagoniņš" vēsta ieraksts labdaru grupā

Avots un foto

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas