Atpakaļ uz nra.lv

Zināms, kā klājas traģiskajā ugunsgrēkā Apes novadā izdzīvojušajiem

Portāls nra.lv 23.marts 2018, 19:03
 
facebook.com/Palīdzēsim viens otram
Apes novadā traģiskā ugunsgrēkā cietusī ģimene mēģina atgriezties pie normālas dzīves. Tas secināms no organizācijas "Palīdzēsim viens otram" ierakstiem.

Kā vēstīts iepriekš, pagājušās svētdienas pēcpusdienā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu Vidzemē, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Ugunsgrēkā gāja bojā divi nepilngadīgi bērni.

Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem pirms VUGD ierašanās, ugunsgrēkā cieta ģimenes, kurš tika nodots mediķiem.

Pēc traģiskās nelaimes, pašvaldība ģimenei piedāvājusi krīzes dzīvokli. Zināms, ka ģimene saņēmusi jaunu dzīvojamo platību, bet tur nebija pilnīgi nevienas mantas.

"Palīdzēsim viens otram" šodien devās no Smiltenes uz Apes novadu pie ugunsgrēkā cietušās ģimenes ar busiņu, kurā bija smilteniešu sarūpētās sadzīvē nepieciešamas lietas, tai skaitā gultas.

"Tikko esam atgriezušies no Apes novada, uz kurieni aizvedām sadzīves lietas ugunsgrēkā cietušajai ģimenei. Milzīgs PALDIES smilteniešiem, kuri nesavtīgi atsaucās aicinājumam un palīdzēja šo labdarības braucienu noorganizēt. LABAIS VAIRO LABO! Šie trīs vārdi tiešām izsaka daudz. Arī nākamais sūtījums jau tiek gatavots. Visi kopā MĒS VARAM palīdzēt, lai ģimenei pietiek spēka atsperties tālākai dzīvei..," rakstīja organizācijas pārstāve Sarmīte Ozola.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas