Atpakaļ uz nra.lv

Indijā pazudušās Līgas māsa atklāj, kā veicas ar sievietes meklēšanu

Lelde Veinberga 28.marts 2018, 17:00
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Kā iepriekš ziņots, 14. martā Indijas dienvidos, Keralas štatā, pazuda Latvijas pilsone Līga Skromane. Meklēšanas darbi turpinās un pazudušās sievietes māsa Ilze publicējusi video, kurā pastāsta, kā rit meklēšanas darbi.

33 gadus vecā sieviete 2.februārī Indijā ieradās kopā ar māsu, lai izietu sešu nedēļu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu.

Abas sievietes kopš 21.februāra uzturējās Dharmas Ajūrvēdas un dziedniecības centrā, bet kad 14. martā no rīta pulksten 6:30 Ilze devās uz jogas nodarbību, māsa palika istabā, aizbildinoties ar galvassāpēm. Kad Ilze pēc stundas atgriezās no jogas, Līga nekur nebija atrodama.

Pēdējās ziņas liecina, ka sieviete lūdza garāmbraucēju viņu aizvest līdz Kovalamas pludmali, kur ap pulksten 11:30 viņu redzējuši divi liecinieki, bet vēlāk sievieti neviens nav manījis.

Jaunākajā video, kas ievietots Ilzes Skromanes "Facebook" profilā, māsa pateicas cilvēkiem par atbalstu, kā arī norāda, ka pēdējās dienās policija aktīvi meklē Līgu, taču pagaidām bez rezultāta. Latvijas pilsone pazudusi jau divas nedēļas.

Daži aptaujātie iedzīvotāji apgalvo, ka redzējuši Līgu, taču neko konkrētu par sievietes atrašanās vietu nespēj pateikt, stāsta Ilze. Tāpat ģimene turpina izlīmēt skrejlapas, kurās lūdz atsaukties tos, kuri var pateikt par Latvijas pilsones iespējamo atrašanās vietu. Informāciju izplata tuvējos ciematos ar cerību, ka zvejnieki varētu būt kaut ko redzējuši.

Ģimene saglabā ticību, ka sievieti izdosies atrast un drīz vien atkal apskaut, video nobeigumā saka Ilze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas