Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

"Dienvidparks" veidotāji: Tramps satīru padarījis par realitāti

© Ekrānšāviņš no "Hollywood Reporter"

Lai gan varētu šķist, ka ekscentriskā miljardiera un ASV prezidenta Donalda Trampa rīcība varētu būt viens no iemesliem, kāpēc viņa tēlu iekļaut arī vairākos seriālos un filmās, animācijas seriāla "Dienvidparks" veidotāji norādījuši, ka tuvākajā laikā to negrasās darīt.

Satīriskā animācijas seriāla "Dienvidparks" veidotāji Trejs Pārkers un Mets Stouns sarunā ar "The Independent" norādījuši, ka par spīti tam, ka varētu šķist, ka tieši 45.ASV prezidents Donalds Tramps ir viena no personām, par kuru varētu pasmieties arī seriālā, viņuprāt, Tramps un viņa administrācija jau pati par sevi ir pietiekoši smieklīga un komiska.

Viņi arī atzinušies, ka arvien vairāk attālinās no idejas animācijas seriālā iekļaut kādu no ASV valdības tēliem, jo šobrīd satīra kļuvusi par realitāti.

Pirms pusotra mēneša beigusies seriāla jaunākā sezona. Tā veidotāji nenoliedz, ka sākotnēji bijusi ideja jaunākajā sezonā pasmieties par ASV politikas jautājumiem, tomēr strādājot pie jaunāko sēriju scenārija mākslinieki sapratuši, ka patiesībā tas, kas šobrīd notiekot valsts politika ir kas daudz smieklīgāks nekā viņi spētu izdomāt.