Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Jauniete iesūdz tiesā loterijas rīkotājus par dzīves sabojāšanu

© Ekrānuzņēmums no video

Džeina Parka bija tikai 17 gadus jauna, kad loterijā vinnēja 1 miljonu Lielbritānijas mārciņu. Savukārt tagad meitene ir iesūdzējusi tiesā loterijas rīkotājus, jo lielais laimests esot sabojājis viņas dzīvi, vēsta "Mirror".

Džeina ir visjaunākā "EuroMillions" laimesta ieguvēja Lielbritānijā. Turklāt viņa savu laimestu ieguva apbrīnojamā veidā - viņa pirmo reizi mūžā iegādājās šīs loterijas biļeti un ar to ieguva lielo laimestu.

Meitene apgalvo, ka jauniešiem tik agrā vecumā vajadzētu aizliegt piedalīties šādās loterijās, jo laimests sabojā dzīvi. Šobrīd Džeinai ir 21 gads un viņa nespēj pateikt nevienu labu vārdu saistībā ar sava laimesta iegūšanu.

"Es domāju, ka nauda padarīs manu dzīvi desmit reizes labāku, bet tā to padarīja desmit reizes sliktāku," apgalvo Džeina. Viņa arī atzīst: "Reizēm es pieķeru sevi pie domas, ka mana dzīve būtu bijusi daudz vieglāka, ja es nebūtu uzvarējusi." Jaunā sieviete uzskata, ka minimālais vecums, no kura drīkstētu piedalīties loterijās, būtu 18 gadi un ne agrāk.

Interviju ar Džeinu angļu valodā iespējams noskatīties šeit: