Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Pasaulē

Ģimene sola 10 000 eiro par Lietuvā mīklaini pazudušās Ievas atrašanu

© bezvests.lv/Facebook

5. marta vakarā pa ceļam no Pluņģes uz Viļņu Lietuvā bez vēsts pazuda 26 gadus vecā Ieva Strazdauskaite, kuras meklēšanā iesaistīti gan kinologi ar suņiem, gan helikopters, kas meklēšanu veicis no putna lidojuma, taču meitene joprojām nav atrasta ne dzīva, ne mirusi. Meitenes ģimene ir izsludinājusi 10 000 eiro atlīdzību par meitas atrašanu, vēsta portāls "delfi.lt"

Jau vēstīts, ka 26 gadus vecā Lietuvas iedzīvotāja Jeva Strazdauskaite (1991. dz.g.) pazuda 5. martā plkst. 21:00 pa ceļam no Plunges uz Viļņu. Ir zināms, ka šajā dienā sieviete tumšajā automobilī Audi A7,apmēram ap pulksten 16:30 izbrauca no pilsētas Plunges uz Viļņu. Kad sieviete pabrauca garām pilsētai Kauņai, visi sakari ar viņu pārtrūka un telefons tika izslēgts. 6.martā plkst. 1:30 viņas automobilis tika atrasts Jonavas rajonā, mežā (Lietuva).Sievietes tajā vairs nebija. Plkst. 10:55 Kauņas policijas darbinieki meklēja sievieti teritorijā no Bačkonis līdz Elektrenai.

PAZĪMES: augums 170 cm, kalsnas miesas būves, gariem gaišiem matiem. Bija ģērbusies pelēkā krāsā sporta kostīmā u īsā melnā virsjakā.

Informāciju par pazudušo arī publiskojusi Latvijas organizācijas Bezvēsts.lv