Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo" kluba birojā vakar veikta kratīšana

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Latvijas hokejista Mārtiņa Karsuma pārstāvētās Maskavas "Dinamo" vienības birojā ceturtdienas vakarā veikta kratīšana, informē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs.

Kluba birojā ieradušies Krievijas Iekšlietu ministrijas Galvenās pārvaldes Ekonomiskās drošības un pretkorupcijas nodaļas operatīvās grupas izmeklētāji, kā arī pārstāvji no citām nodaļām, kas veikuši kratīšanu un izņēmuši grāmatvedības dokumentāciju.

"Dinamo" skaidro, ka tas noticis, pārbaudot Sporta biedrības "Dinamo" Centrālās padomes valdes priekšsēdētāja vietnieka Sergeja Fjodorova vēstuli Krievijas Iekšlietu ministram. Vēstulē sniegta informācija, ka viens no hokeja kluba bāzes darbiniekiem zadzis par ledus izīrēšanu gūto naudu.

Starp Hokeja klubu "Dinamo" un Sporta biedrību "Dinamo" attiecības ir saspīlētas, tāpēc klubs šādas vēstules neuzskata par pārsteigumu un citādi kā par "spiediena līdzekli" neuzskata.

F64

Aizvadīto regulāro sezonu "Dinamo" noslēdza trešajā vietā KHL Rietumu konferencē, izslēgšanas pirmajā kārtā ar 4:1 uzvarēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet otrajā ar 1:4 zaudēja vēlākajiem čempioniem Sanktpēterburgas SKA.

Karsums savā ceturtajā sezonā Maskavas klubā bija tā rezultatīvākais spēlētājs ar 52 spēlēs gūtiem 34 punktiem (16+18). Gagarina kausa izcīņā viņš desmit spēlēs izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Šopavasar Latvijas izlasē pasaules čempionātā Karsums kārtējo reizi nespēlēja veselības problēmu dēļ.

Pašreizējais līgums ar Maskavas "Dinamo" Karsumam ir spēkā vēl vienu sezonu.