Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Atklāts, kādēļ auto laupītāji Lietuvā nolēma nogalināt Ievu Strazdauskaiti

© bezvests.lv/Facebook

Aizdomās turamie vīrieši, kuri šī gada martā nolaupīja Ievu Strazdauskaiti un pēc tam nogalināja, lai piesavinātos sievietes auto, izmeklētājiem atzinuši, ka sākumā nav vēlējušies 26 gadus veco sievieti nogalināt, ziņo delfi.lt.

Kā iepriekš ziņots, Ieva pazuda 5. martā, kad ar savu auto "Audi A7" devās uz Viļņu. Vispirms pēc pāris dienām atrada sievietes auto, bet pēc piecām dienām Ķēdaiņu apkārtnes mežos atrada pavirši ieraktu Ievas līķi. Policija izvirzīja aizdomas, ka plāns bijis nolaupīt automašīnu.

Lietuvas portāls ziņo, ka tā avoti atklājuši šausminošas detaļas par notikušo. Izrādās, ka trīs aizdomās turamie vīrieši inscenējoši satiksmes negadījumu un nolaupījuši meiteni, ieslēdzot mašīnas bagāžniekā, kur viņa pavadīja vairākas stundas. Aizdomās turamie ir 23-26 gadus veci romu tautības vīrieši Karolis Bieliauskas, Leonas Bieliauskas un Mantas Bieliauskas, kuri nebija plānojuši sievieti nogalināt.

Sākotnēji bija plānots sievieti izsēdināt no auto un pamest, taču aizdomās turamie uzskatīja, ka viņa atpazīs viņu sejas un informēs policiju. Ieva pretojās un draudēja, ka viņas draugs, kurš gaidīja meiteni Viļņā, viņu jau ar policiju meklē. Tika nolemts no meitenes atbrīvoties, tādēļ tajā pašā vakarā viņa ir nosista ar lāpstu un aprakta.

Avots