Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Sieviete Velsā domā, ka jau 8 mēnešus ir stāvoklī; izmeklējumi atklāj neticamo

© AP/ SCANPIX

Kādai 22 gadus vecai meitenei no Velsas par īstu pārdzīvojumu un cīņu par dzīvību noritējis bērniņa gaidību laiks, vēsta "The Mirror".

22 gadus vecā Kērstija no Velsas ievērojusi, ka diezgan straujā laika posmā viņas ķermenī notiek dažādas pārmaiņas. Arvien izteiktāk viņu mocījuši rīta nelabumi, turklāt sievietes auguma aprises liecinājušas, ka viņa, iespējams, ir bērna gaidībās.

Uzklausot citu padomus, 22 gadus vecā sieviete pieņēma lēmumu veikt grūtniecības testu, kas apstiprinājis, ka viņa patiesi gaida mazuli. Lai gan pēc sākotnējās apskates pie ārsta viņa informēta, ka gaidāmais mazulis ir vairāk nekā 20 nedēļas liels, vēlākie izmeklējumi atklājuši šokējošo patiesību.

Izrādās, ka bērniņš bijis vien 6 nedēļas liels. Iemesls, kāpēc viņas vēders pēkšņi bijis tik liels un liecinājis par pavisam citu grūtniecības laiku bijis cista, kas neticami ātri izaugusi un izpletusies viņas vēderā.

Arī veicot sonogrāfiju secināts, ka cista bijusi pārāk liela un vēl nedzimušais mazulis miris mammas vēderā. Tikai pēc operācijas atklājies, ka cista, kas izaugusi viņas vēderā ir bijusi aptuveni 30 centimetrus liela.

Pēc veiktās operācijas Kērsija norādījusi, ka ļoti smagi pārdzīvo notikušo, tomēr cer, ka reiz viņai kopā ar draugu izdosies nodibināt ģimeni un kļūt par māmiņu.