Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Mirusi piecgadīgā meitenīte, kas cīnījās ar smadzeņu vēzi

© Facebook.com/Ally Parker

Mazās Brailīnas Louhonas un viņas nāvējoši slimā vectēva stāsts pagājušajā nedēļā aizkustināja cilvēkus visā pasaulē. Tagad kļuvis zināms, ka piecgadīgā Breilina nomira.

Pēc tam, kad Brailīnas māte Elija Facebook dalījās ar fotogrāfijām, kurās redzams viņas neārstējami slimais tēvs Šons Petersons, atvadoties no mazmeitas, kas mirst no vēža, traģiskais stāsts „aplidoja” visu pasauli.

Facebook.com/Ally Parker

Jāatgādina, ka dažas dienas pirms Ziemassvētkiem bērnam tika uzstādīta baisa diagnoze - smadzeņu tilta audzējs. Tā ir vēža bīstamākā forma, kuru nevar izārstēt. Brailīnas vecāki visiem spēkiem cīnijās par mazulītes dzīvību - caur "GoFundMe" viņiem izdevās savākt naudu eksperementālai ārstēšanai Meksikā, taču kamēr tika vākti visi nepieciešamie dokumenti, meitenes stāvoklis strauji pasliktinājās.

Facebook.com/Ally Parker

„Pirmdien mēs zaudējām mūsu mīļo Brailinu šīs briesmīgās slimības dēļ. Saziedotā nauda tiks novirzīta viņas bērēm un citām ģimenēm, kas cīnās ar šo slimību, kā arī pētījumiem, lai palīdzētu atrast zāles. Mēs nevienam nenovēlam šīs sāpes. Mēs nevaram viņu atgūt, bet viņa varēs palīdzēt citiem bērniem nenomirt nākotnē. Paldies par jūsu domām un lūgšanām,” rakstīja vecāki.

Facebook.com/Ally Parker