Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Ņem vērā! "Ryanair" maina reģistrēšanās laiku lidojumiem

© Scanpix

Aviokompānija "Ryanair" paziņo, ka visiem lidojumiem, sākot no 2018. gada 13. jūnija standarta (bezmaksas) reģistrēšanās lidojumam (check-in) internetā būs pieejama no 48 stundām līdz 2 stundām pirms izlidošanas, tautiešiem ziņo Īrijas latviešu portāls "Baltic-Ireland".

Klienti, kas izvēlēsies nerezervēt izvēlētas sēdvietas par maksu, varēs bez maksas reģistrēties lidojumam šajā laika periodā un viņiem tiks piešķirtas nejauši izvēlētas sēdvietas.

Aviokompānija lūdz ņemt vērā, ka visi klienti, kuri lido 13. jūnijā vai pēc šī datuma un nevēlas pieņemt šīs reģistrēšanās politikas izmaiņas, ir tiesīgi atcelt savu lidojumu un pieprasīt pilnu kompensāciju 5 dienu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas 14. maijā.

Visiem "Ryanair" klientiem, kas mājas lapā www.ryanair.com vai mobilajā lietotnē par maksu iegādāsies rezervētas sēdvietas, reģistrēšanās lidojumam būs pieejama laikā no 60 dienām līdz 2 stundām pirms plānotā izlidošanas laika.

Aviokompānija lūdz ņemt vērā, ka visi klienti, kuri lido 13. jūnijā vai pēc šī datuma un nevēlas pieņemt šīs reģistrēšanās politikas izmaiņas, ir tiesīgi atcelt savu lidojumu un pieprasīt pilnu kompensāciju 5 dienu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas 14. maijā. Pēc šī perioda tiks uzskatīts, ka klients izmaiņas ir netieši pieņēmis.