Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Klintona romāns pārdots jau 250 000 eksemplāru

© Yichuan Cao/Sipa USA/SCANPIX

ASV eksprezidenta Bila Klintona debijas romāns "The President is Missing", ko viņš sarakstījis kopā ar bestselleru autoru Džeimsu Patersonu, pirmajā tirdzniecības nedēļā pārdots 250 000 eksemplāru, Savienotajās Valstīs kļūstot par vienu no šā gada komerciāli veiksmīgākajiem izdevumiem.

Šādus datus trešdien sniedza izdevniecība "Alfred A. Knopf and Little", apkopojot ziņas par pārdotajām drukātajām grāmatām, e-grāmatām un audiogrāmatām.

Lielāko daļu aizvadītās nedēļas Klintona un Patersona trilleris pavadīja tīmekļa veikala "Amazon.com" pārdotāko grāmatu saraksta pirmajā vietā.

Neraugoties uz neveiklajām situācijām, kas izraisījās, eksprezidentam sniedzot intervijas ASV telekanālos, lielāko daļu aizvadītās nedēļas Klintona un Patersona trilleris pavadīja tīmekļa veikala "Amazon.com" pārdotāko grāmatu saraksta pirmajā vietā.

JL/Sipa USA/ SCANPIX

Telekanālā NBC, kad žurnālists Kregs Melvins Klintonam vaicāja par kustību #MeToo un to, vai viņš nav parādā atvainošanos bijušajai Baltā nama praktikantei Monikai Levinskai, eksprezidents pārgāja aizsardzības pozīcijās.

Klintona dēka ar Levinsku teju noveda pie Klintona impīčmenta. Arī viņa debijas romāns sākas ar stāstu par prezidentu, kuram draud impīčments.