Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Par "Miss Universe Ireland" titulu cīnījās arī latviešu meitene

© Ekrānšāviņš/Facebook/Miss Universe Ireland

Vakar vakarā Īrija izvēlējās savu skaistāko meiteni, par kuru kļuvu 23 gadus vecā Keilīna. Portāls Baltic-Ireland.ie ziņo, ka starp finālistēm arī bija latviešu meitene.

21 gadu jaunā studente Alise Mūrniece sacentās ar 29 citām skaistulēm. Vecāku Aigas un Aināra Mūrnieku meita ir vecākā no septiņiem bērniem ģimenē.

Šī nebiija pirmā reize, kad Alise piedalās skaistumkonkursā, jo 2012. gadā, tikai 16 gadu vecumā, viņa uzvarēja Midlands Next Top Model konkursā un līdz ar to ieguva arī modeles līgumu ar Catwalk Model Agency. Viņa strādā kā modele un šobrīd pārstāv Ross Model Management.

Alise laikrakstam Westmeath Independent pastāstīja, ka uzvara skaistumkonkursā Midlands Next Top Model viņu pašu ļoti pārsteidza, jo kautrības dēļ viņa nevēlējās tajā piedalīties, bet draugi tomēr pierunāja.
Skaistā latviete ir beigusi Athlone Community College un šobrīd studē sociālās zinātnes UCD.

Runājot par modeles darbu Alise teica: “Es to daru tik daudz, cik varu, bet cenšos neļaut tam traucēt mācībām koledžā.” Šogad Alise nolēma pieteikties Miss Universe Ireland konkursam un pirms divām nedēļām uzzināja, ka ir iekļuvusi finālā.

Avots: baltic-ireland.ie