Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Politika

VĒLAS PĀRMAIŅAS: Soctīklos ļaudis aicina doties uz vēlēšanām 3. jūnijā

© F64

"Iepriekšējās vēlēšanās balsoja tikai katrs otrais rīdzinieks. Vienam nav ticība, ka viņa balsij ir nozīme, citam vienkārši jāstāda kartupeļi…," facebook raksta Inese Andersone, aicinot līdzcilvēkus šogad būt aktīvākiem.

"Bet līdzīgi kā Tramps uzvarēja Hileriju, un Brexits uzvarēja EU, šī ir tā reize, kad katra balss ir no svara. Mums ir vajadzīgas tikai 130 000 balsis... tas nav maz, bet nav arī daudz

Es, lūdzu, ikvienu no jums nepalikt vienaldzīgiem! Mums nav dziļu kabatu TV kampaņām vai 30 minūšu garām Youtube reklāmām. Mūsu vienīgais rīks ir sociālie mēdiji.

Paldies par katru "laiku" un "šēru", jo tas parāda, ka Tev nav vienalga un par to uzzina Tavi draugi un paziņas. Varbūt tieši Tevī viņi ieklausās… un 3. jūnijā viņi nepaliks vienaldzīgi.

Šis ir aicinājums ar savu balsi uzsākt izmaiņas Rīgā! Man radās sajūta, ka cilvēki ir padevušies pirms cīņas.. bet apskatoties statistiku, nevis Nils uzvar vēlēšanās, bet vēlēšanās uzvar slinkums, vienaldzība, kartupeļi.. Katra balss ir no svara. Par ko [balsot]? Tā katra paša izvēle!" mudina Inese Andersone.

Jau ziņots, ka lielu rezonansi izraisījuši Dailes teātra aktiera un režisora Intara Rešetina facebook ieraksti gaidāmo pašvaldības vēlēšanu sakarā. "Neaicinu uz revolūciju, taču nedrīkstam vairs klusēt!" akcentē aktieris.