Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Politika \ Pasaulē

Tramps mudina uz vardarbību? ASV prezidents tvīto video, kur "sadod pa seju" CNN

© Ekrānšāviņš

Ekscentriskais ASV prezidents Donalds Tramps kārtējoreiz caur sociālo vietni "twitter" paudis savu nepatiku pret CNN.

Donalds Tramps svētdienas pēcpusdienā pēkšņi pārsteidza pasauli ar lakonisku tvītu, kur, kopā ar haštagiem, kuros sauc CNN par "viltus ziņu kanālu", īsā video uzbrūk minētajam medijam un sāk ar to fiziski izrēķināties.

Protams, CNN nav īsta persona ar tā logo galvas vietā - tas ir pārveidots bēdīgi slavenais 2007.gada video no Trampa skeča amerikā populārajā WWE restlinga šovā. Īstajā video pašreizējais ASV prezidents "miljardieru duelī" uzbruka minētās līgas vadītājam Vinsam Mahounam.

Par spīti sabiedrības pārliecībai, ka šis tvīts acīmredzami mudina uz vardarbību, Baltais nams norāda, ka "prezidents nekad nav aicinājis vai atbalstījis to".

"Ir skumja diena, kad Savienoto valstu prezidents aicina uz vardarbību pret reportieriem," CNN oficiāli komentējuši Trampa veikto ierakstu, norādot, ka "tie ir meli", ka prezidents nekad nav aicinājis uz vardarbību. "Tā vietā, lai gatavotos tikties ar Vladimiru Putinu, risinātu Ziemeļkorejas problēmu un strādātu pie sava veselības likuma, viņš rīkojas bērnišķīgi, kas ir zem viņa valdības goda."

"Mēs turpināsim darīt savu darbu. Viņam vajadzētu sākt darīt savu," paziņojumu noslēdz CNN.