Atpakaļ uz nra.lv

"X Faktora" zvaigzni Margaritu bērni salīdzina ar Kombuļu Inesi

Portāls nra.lv 25.septembris 2017, 16:44
 
Ekrānšāviņš no "X Faktors" facebook
Svētdienas vakarā kanālā TV3 tika demonstrēts kārtējais šova "X Faktors" atlases raidījums. Šoreiz īpašu uzmanību skatītāji veltījuši piecu bērnu māmiņai Margaritai, kura uz skatuves pārsteidza ar patiesi skanīgu dziedājumu.

Portāls "skaties.lv" vēsta, ka 39 gadus vecā Margarita nāk no Rēzeknes novada. Viņas ikdiena paiet lauku darbos, tomēr šoreiz viņa atradusi arī laiku, lai atbrauktu uz Rīgu uzdziedāt.

Margarita ar savu uzstāšanos vēlējusies sagādāt pārsteigumu bērniem, kuri līdz pat pēdējam brīdim neesot ticējuši, ka mamma patiešām uzstāsies šovā.

Piecu bērnu mamma sarunā ar "skaties.lv" arī norāda, ka bērni pirms braukšanas uz Rīgu mammai norādījuši, lai viņa neizblamējas.

”Man bērni saka - tu kā Kombuļu Inese! Es viņiem prasu - kas tā tāda ir? Es nezinu, kas ir Kombuļu Inese! Es savas ”buļbas” stādu, man nav laika tos video skatīties. Mani izrakstītu no mājasgrāmatas, ja padarīšu sevi par klaunu."

Sieviete arī neslēpj, ka viens no viņas mērķiem bijis pierādīt, ka var uzstāties ne vien Rīgas dāmas, bet arī lauku cilvēki var un spēj labi uzstāties uz skatuves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas