Atpakaļ uz nra.lv

Vidzemes leģendārajai diedelētājai piedāvā darbu, bet viņa "par kapeikām" nestrādāšot

Portāls nra.lv 13.oktobris 2017, 15:40
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Jau iepriekš iedzīvotāji soctīklos dalījušies ar brīdinājumiem neuzķerties uz jaunas sievietes stāstiem par viņas dzīvi, lai izdiedelētu naudu. Tagad viņa satikta Straupē, kur sievietei piedāvāts darbs, taču jebkura summa viņai ir tikai "kapeikas".

"Straupē šodien satikām Vidzemes leģendāro diedelētāju. Nu "fantastiska" sieviete, kādus tik pekstiņus nestāstīja.

Naudu nedevām, piedāvājām darbu - vispirms 7 eiro par auto virsbūves nomazgāšanu. Atbilde bija, ka neiešot par grašiem strādāt. Tad piedāvājām, lai lasa ābolus, ka nopirksim vairākas tonnas. Ābolus negribot lasīt, esot grūti un kapeikas esot. (Pati nesen lasīju, pa stundu 10eur var nopelnīt.) Kas nu kuram kapeikas...

Pēc tam sekoja labākais. Teicām, ka mēs strādājam nepaguruši, lai nopelnītu, bet viņa vesels cilvēks strādāt neiet. Atbilde - nav ko man te pi** mozgus bez jēgas. Cik jauki!

Beigās izdomājām, ka jānofočējas ar "leğendu". Piedāvājam samaksāt 0,50 eiro. Tas esot par maz par bildi ar viņu, vismaz 1 eiro, jo viņa jau esot slavena visā facebook. Ok, iedevām 1 eiro. Un jā, viņa atļāva bildi publicēt.

Cilvēki mīļie, neuzķerieties viņas stāstiem par grūto dzīvi - fantastikas filmas atpūšas blakus viņas stāstam. Un esiet gatavi, ka atteikuma gadījumā jūs nories visādos necenzētos vārdos" brīdina Solvita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas